fbpx

Споделено пространство, в което да работите с приятели, сътрудници, съмишленици.

За да се възползвате от удобствата на едно бизнес споделено пространство, не е нужно да сте внушителна корпорация. Не е задължително да генерирате оборот с 6 цифри, нито постъпленията Ви да са завидно големи. Достатъчно е само да сте далновидни и мислещи с перспектива. А такива като Вас се оказа, че в България има много. Все повече фирми и соло-играчи залагат на коуъркинг пространството, вместо да плащат хиляди левове за наемане на лични помещения. И от това, което можем да отсъдим по думите им, е, че е инвестиция, която си заслужава!

Щом за споделено пространство, предназначено за бизнес и работа, не се изисква да сте собственици на бранд, тогава какво е необходимо?

Можете да се сформирате колектив от приятели, развиващи се в различно поприще. Може да сте freelancer-и. Самоосигуряващи се лица с различен предмет на дейност. Бихте могли да упражнявате дейност, която дори не фигурира в Единния класификатор на длъжностите. Важно е да сте окрилени от колективен, отборен дух. И същият този дух да е довел Вас и приятелите Ви при нас в Biz Hub.

Ако сте екип от 5 души, можете да грабнете цена от 199 лв. за човек за предоставяното споделено пространство. Ако отборът Ви е от поне 10 играчи, цената е 169 лв. за човек. Възможност да облекчите значително бизнес нуждите си ще имате за срок от 3 месеца. След 90-дневния срок на своите клиенти сме предложили 4 варианта за абонамент

Докато коуъркинг пространството го позволява,

ние ще имаме капацитетът и теренът да посрещаме Вас и Вашите потребности. Може да сте физически (ФЛ) или юридически лица (ЮЛ) – за нас това няма никакво значение. Нашата отговорност се свежда до предоставянето на професионални условия за тези, които поради някаква причина се нуждаят от такава услуга.

Възползвайте се от условно наречения “пробен период”, след което преценете дали да продължите напред с flex desk или fixed desk. При първоначалната заявка за коуъркинг пространство следва да предоставите депозит, равняващ се на едномесечен наем. Той отново варира според броя на наетите работни места.

В абонаментната цена са включени: интернет на максимална скорост (1gbit/s), три зали за срещи, отопление и почистване. Ще можете да консумирате топла, студена и газирана вода, кафе, чай и други консумативи от първа необходимост. Можете да се уедините в релакс зоните, на огромната тераса, в библиотеката и др.

Вярваме, че предоставяното от нас бизнес споделено пространство е онзи икономичен вариант, който сте търсили досега. Доколко отговаря на Вашите виждания, можете да проверите на [email protected] или 0877355553.

Промоцията е валидна до края на месец март, 2021 г.