fbpx

Biz Hub Coworking space

Присъединете се към нашата общност!

Успешен бизнес

Вие се грижите за бизнеса си, ние за всичко останало 

По-добро обслужване

Ние познаваме малките гъдели, които правят разликата

Високоскоростен интернет и Wi-Fi

 2 независими и сигурни доставчика на интернет, с до 1Gbps скорост и високоскоростен Wi-Fi.

Различни по вид зони за срещи, обучения и други

3 напълно оборудвани зали за срещи, голяма зала за събития и огромна тераса за топлите месеци, на разположение за Вашите срещи, събития, обучения и други.

Огромна тераса

Грамадната ни тераса (само 800 кв.м.) предлага чудесни гледки към Стара планина, зеленият двор на БАН, градинска мебел и прекрасна възможност за нетуъркинг с общността.

Безплатно кафе, чай, филтрирана вода и още екстри

Два кафе автомата с първокласно кафе, различни видове чай, професионална машина на Waterlogic за пречистване на вода (3 филтъра и UV лампа). Оборудвана кухня и отделна трапезария с вентилация. Достъп до отбрани събития и happy hours. 

Зони за игри и отдих

Дартс, тенис на маса, полупрофесионална джага, бордни игри и комфортни зони за релакс или разговор.

Уютна обстановка и атмосфера

Забравете за стандартният облик на офиса. При нас ще усетите уют и комфорт из цялото пространство. Модерен дизайн съчетан с клас А офис среда, за работа, среща или просто за кафе. 

Сървърно отделение

Собствено подсигурено сървърно пространство, в което може да се постави техника на клиента, с контролиран достъп.

Частни офиси

Разполагаме със съществуващи частни офиси, както и възможност за създаването на Ваш собствен офис, според нуждите и желанието на бизнеса Ви.

Мястото

Локацията е в бизнес района на София, на крачка от Летище София, в непосредствена близост до European Trade Center and The Mall, Capital Fort, Garitage Park, Business park. Изключително комуникативно място с обществен безплатен паркинг, метростанция Младост 3 и много автобусни линии.

Терасата

800 кв.м. открита тераса! Тийм билдинг, събитие, йога или просто за глътка чист въздух, терасата Ви приветства с отлични гледки и възможност за отдих и някой друг порок.
Come and feel the atmosphere!

Нашите цени

Дневен достъп

Нужда от работно пространство само за ден? Няма проблем, ние сме тук. Усети атмосферата с еднодневно посещение, в делнични дни, от 09:00 до 19:00 часа. Ние ще добавим кафе, чай, вода и топло отношение към това.

Плати сега чрез Stripe или на място в Biz Hub BGN25/ден

Biz Desk

Biz Desk е за хора със свободна воля. Всеки ден можеш да работиш на различно място, без да си прикрепен към бюро, в делнични дни, от 09:00 до 19:00 часа. Ние ще добавим кафе, чай, вода и топло отношение за да бъдете по-продуктивни.

Плати сега чрез Stripe или на място в Biz Hub BGN250/месец

Biz Desk+

Имаш нужда от собствено бюро за теб и екипа ти? Ние ще ти предложим различни по вид работни пространства, за да избереш най-подходящото. Това е нашата ол инклузив версия, в която включваме ползване на зали за срещи, принтер/ скенер, кафе, вода, чай, възможност за направа на собствено събитие, късно напускане на офиса и други. Елате и изберете своите Biz Desks+.

Плати сега чрез Stripe или на място в Biz Hub BGN300/месец

Частен офис или team desk

Запази място за теб и екипът ти. На отделно бюро (team desk) или частен офис? Попитай ни сега за да подготвим най-добрата си оферта.

Свържи се с нас

Какво получавате?

Огромна тераса, кафе, чай, филтрираща система за вода (стайна, студена, газирана и гореща), събития, гейминг зона (тенис на маса, дартс, джаги, бордни игри), зони за релакс, библиотека, безплатен обществен паркинг, зали за срещи, събитиен мениджмънт, супер бърз интернет (две самостоятелни връзки с до 1gbit/s скорост), принтер/ скенер, телефонни будки, напълно оборудвана кухня + отделна трапезария с вентилация. Всички цени са на човек, без включен ДДС.     

При допитване

Частни офиси

24/7 достъп

Маркетинг и събитиен мениджмънт

Кетъринг услуги

 

Стрийминг услуги

 

Всякакъв тип услуги

 
Свържи се с нас

Какво друго можем да Ви предложим?

Други услуги, налични в BIZ HUB

Телефонни будки

Трансфер от/ до летището

Business to Business контакти

Достъп до събитията, организирани в пространството

Работни станции в изправено положение

Tidal абонамент

Техника за стрийминг

Почистващи услуги

Паркинг за коли и колела

Кетъринг услуги и събитиен мениджмънт*

Маркетинг мениджмънт*

Коучинг консултации*

Адвокатски и счетоводни услуги*

24/7 достъп

Гид в града по запитване*

Аудио-звукозаписно студио*

Бърз транспорт Метро на 5 минути разстояние

Не са включени в цената

Събития

Пространството е достатъчно просторно и голямо за да побере близо 100+ човека в Universe и над 600 човека на огромната ни тераса.

Зали за събития

Конференции, презентации, тийм билдинги, обучения или друго, мястото е подходящо за събития. Ако имате нужда от помощ за организацията, ние имаме опит и ще помогнем на драго сърце. Харесайте страниците ни в социалните мрежи, за да не пропуснете някое интересно събитие.

bg_BGBulgarian