fbpx

Навярно се чудите кой би избрал споделеното работно място?

Малцина са онези, които споделят мнението, че споделеното работно място е едно от най-евтините решения за правенето на бизнес. То Ви дава много повече, отколкото предполагате. Освен че автоматично влизате в интеракция с потенциални бъдещи клиенти, Вие свеждате разходите си до минимум.

Факт е, че у нас тази практика е недобре развита все още. По-закостенялото мислене, което преобладава в сферата на търговията и предприемачеството, би поставило под въпрос ефективността на подобни инициативи. Но всъщност сте далеч от истината. Ако сте сред визираните собственици на бизнес, изпускате много от това, което споделеното работно място предлага.

Предлагаме много идеи и решения, съобразени с Вашите нужди

Дори не се налага да пребивавате постоянно между четири стени. Всъщност еднакво важно е и какво правите извън офиса и извън работно време, за да се развивате. А докато сте зад бюрото си, е от значение каква е обкръжаващата Ви среда. Споделеното работно място Ви среща с хора с различна професия, с различни потребности, с по-силен или по-слабо развит нюх към бизнеса. Тоест, работите, докато комуникирате; общувате, докато работите; общувате и работите, докато завързвате безценни контакти.

Синонимът на коуркинг пространството, което можем да дадем, е перспектива. Бъдещето на бизнеса е именно в ръцете на компании като Biz Hub. Ние сме осъзнали, че наемането и/ -ли обслужването на личен офис и дори цяла кооперация става все по-малко необходимо. Редица са изследванията, които потвърждават, че служителите са по-ефективни, ако работят по-малко часове на ден. Или ако работят няколко дни от вкъщи.

Споделеното работно място е нещо средно между фиксираност и гъвкавост

Хората, с които работите, знаят къде трябва да бъдат, но в същото време губят усещането за формалност и строгост. Това – в случай че им предоставите възможност да разберат що е то коуркинг спейс. Срещата с други специалисти ги вдъхновява. Може би ще забележите, че идват по-бодри на работа и с по-добро настроение.

Такава нагласа ще зарази и Вас. Представете си ситуация, при която на 2 метра от бюрото Ви се окаже платежоспособен бизнесмен, който се нуждае от услугите Ви. Ако в този ден сте били в собствен офис, вероятността този клиент да Ви потърси, е нищожна. Но когато Biz Hub се намеси със своите иновативни идеи, възложители и изпълнителни се откриват много по-бързо и лесно.

Ще бъде истинско престъпление, ако не се възползвате от прерогативите, които споделеното работно място Ви носи. Поинтересувайте се от еднократните ни абонаментни решения. Тествайте и преценете дали инвестицията би си струвала.

Но ние сме убедени, че тя не прости си заслужава, а е една от най-добрите, които някога ще направите! Затова Ви приветстваме да се свържете с нас и да се поинтересувате от възможностите, които предлагаме за Вашия бизнес!