fbpx

Открито коуъркинг пространство – най-новата гордост на Bizhub

открито коуъркинг пространство bizhub.bgВероятно вече сте наясно с нашата основна мисия – да предложим нещо, което в България все още не се лансира от никого. Да Ви вдъхновим да работите, да творите и да преживявате всеки момент от работния момент по вълнуващ начин. Да ползвате открито коуъркинг пространство под синьото небе, докато слънчевите лъчи Ви окъпват и събирате витамин D. Заповядайте и се убедете в думите ни. Нашата тераса е напълно реновирана и предлага приятна гледка, каквато няма да получите в почти нито един офис. Да не забравяме, че работнте офис-помещения в столицата обикновено откриват пред Вас непретенциозна индустриална гледка. С наше съдействие това ще се промени лесно, при това ще работите в сърцето на България – центъра на София.

Предимствата, които ще получите, ако ползвате нашата тераса

  • свеж въздух, докато премисляте новите си бизнес стратегически ходове;
  • очарователна гледка, която ще впечатли и Вашите клиенти, които сте поканили на чаша ароматно кафе;
  • разтоварване, докато работите;
  • ефективна работа, докато релаксирате;
  • запознаване с нови и интересни хора;
  • среща на различни бизнес интереси и потенциални клиенти;
  • обмяна на опит и информация със специалисти от различни области, които също са се доверили на Bizhub;
  • нискобюджетни летни предложения за открито коуъркинг пространство;
  • отпадане на допълнителните разходи за консумативи;

Открито коуъркинг пространство bizhub.bgЗвучи Ви чудесно, нали?! И е точно толкова рентабилно, колкото изглежда на пръв поглед. Ние предлагаме нови решения за активно работещите, за собствениците на мирко, малък, среден и по-голям бизнес. Нашите идеи за открито коуъркинг пространство намериха материално изражение в балконската част на сградата ни, с която можете да се запознаете отблизо. Достатъчно е да ни посетите веднъж и ще пожелаете да прекарвате работните часове на нашата тераса, под открито небе!

Нашата 800 кв. км. тераса Ви очаква с нетърпение! Упражнявайте се, развивайте атлетичните си умения, работете с хъс и ентусиазъм! Организирайте различни мероприятия – партита, коктейли, тиймбилдинги, а ние, като добър домакин, ще се погрижим да получите очакваното удобство!