fbpx

Съществуват много причини да се спрете на коуъркинг пространство за управлението на Вашия бизнес. Ние ще Ви дадем 5:

Стимул № 1: Споделеното, т.нар. коуъркинг простраство за управлението на Вашия бизнес, се очертава изключително рентабилна алтернатива на традиционния офис. Всеки предприемач и мислещ с перспектива бизнесмен се насочва към централни локации, където да се позиционира. Той е наясно, че сериозните фирми се намират в епицентъра на динамичния бизнес живот, а клиентите с възможности са концентрирани именно там.

Но да си го кажем направо – наемането на офис или кооперация е скъпо удоволствие. Особено когато се отнася до столицата и особено когато сте голям колектив и имате много големи разходи. 

Стимул № 2: Все пак сте успели да си набавите подходящ офис. Вероятността да се наложи да похарчите много пари, за да го приведете в подходящ вид обаче е голяма. Обзавеждане, боядисване, отстраняване на плесен, справяне с влагата, шумоизолация. В това отношение предлаганото от нас коуъркинг пространство за управление на Вашия бизнес ще Ви спести много главоболия. Практически се настанявате наготово, в напълно обзаведен, просторен, свеж, намиращ се на комуникативно място офис.

Ние обслужваме сградата, в която работите Вие и Вашия персонал.

Стимул № 3: Установили сте, че почти всеки един служител е поискал няколко дни да работи от вкъщи

Следователно, по прости изчисления достигате до заключението, че месечният наем на помещението/-ята надвишава реалното им ползване. Докато при наемането на коуъркинг пространство за управлението на Вашия бизнес плащате толкова, колкото сте ползвали. Сред тарифните планове, които Biz Hub предлага на своите клиенти, има икономични решения, съобразени с посещаемостта/ заетостта на офисите.

Плащате толкова, колкото сте ползвали, без да се обвързвате с абонаменти и планове!

Стимул № 4: Не се ангажирате с почистване, осигуряване на чай, кафе, вода, тоалет за своите служители.

Тези ангажименти ги поема Biz Hub, който Ви предоставя и коуъркинг пространство за управлението на Вашия бизнес. Прекрачвайки прага на нашата сграда, имате достъп до ароматни, ободряващи и висококачествени напитки. Пространството е чисто, свежо, осветено, подредено и приятно. На Ваше разположение има и места за отдих, развлечение, хапване.

Стимул № 5: В едно такова пространство ще си създадете безценни контакти.

Подобно на Вас, и други наши клиенти са осъзнали навреме, че споделеното пространство е икономически и финансово по-изгодно за тях. В тефтерчето си с контакти ще можете да запишете имената на други рационално мислещи хора. Нещо повече, можете да станете сътрудници и да почерпите взаимни облаги едни от други.

А когато сте в свои води, бизнесът Ви разцъфва с много високи темпове!

Екипът на Biz Hub може да Ви даде подробна и изчерпателна информация относно изгодните предложения, ползите от наемането на офиси и как да спестявате, докато се развивате!

…. Защото… Вие се грижите за бизнеса си, ние – за всичко останало!