fbpx

Още пазим топлия спомен от откриването на най-новото коуъркинг пространство в София!

Смеем да кажем, че го дължим на хората, които ни уважиха в този ден, и които осмислят нуждата от коуъркинг инициативи и в България. Biz Hub | Cowork | Events е вече-реализирана идея, която даде зелена светлина на всички бизнеси и дейности. Стремежът ѝ е да ги обедини под крилото си и да се превърне в средище на споделеност, обмяна на опит, знания, вдъхновение.

Коуъркингът е все още в растеж, но самите ние също ще се присъединим към него и то с радост!

Заповядайте да поработим (коуъркнем), да обменим полезна информация, да изпием по кафе, бира или коктейл в Biz Hub – най-зеленото коуъркинг пространство в България. Буквално!

За да Ви вдъхновим и за да благодарим на нашите приятели, споделяме с Вас малко снимки от събитието, което се състоя. Вярваме, че ще даде мощен тласък на бизнесите, желаещи да се развиват чрез пряка интеракция помежду им.

В случай че и Вие планирате:

  • събития;
  • обучения;
  • семинари;
  • тийм билдинги

или просто уединени зони за Вашия бизнес, в коуъркинг пространството ни има място за много и различни събития. Може да ги разгледате в сайта ни.

Приветстваме Ви с “Добре дошли!”. Каним Ви на по питие и приятелска беседа, за да обсъдим бъдещите Ви планове!
Може да се възползвате и от деня на отворените врати, когато ще можете да поработите в коуъркинг пространството ни напълно безплатно.

Потърсете ни на тел. 0877355553

Оставаме на разположение! И не забравяйте да следвате дейността ни в социалните мрежи!

Biz Hub opening ceremony bizhub.bg bizhub.bgbizhub.bg bizhub.bg   bizhub.bg  bizhub.bgbizhub.bg  bizhub.bg bizhub.bg

bizhub.bg    bizhub.bg  bizhub.bg     bizhub.bg

bizhub.bg bizhub.bgbizhub.bg bizhub.bg  bizhub.bg  bizhub.bgbizhub.bg bizhub.bg bizhub.bg  bizhub.bgbizhub.bg  bizhub.bgbizhub.bg

#coworkingsofia #cowork #eventvenue #hostanevent